HannuTuulasvaara Arvioita maailmalta

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-pakolaiset

Joensuu hyväksyi kotouttamisohjelman vuodelta 2014

Valtio maksaa korvauksia kotoutumispalveluiden järjestämisestä, mutta vain jos kunnalla on kotouttamisohjelma. Joensuun kaupungilla oli kotouttamisohjelma vuosille 2014-2017.  Se unohtui päivittää, valtio ei maksa ja valtuuston pitää se hyväksyä. Hätä ei lue lakia, se tuotiin 26.2. valtuustoon nimellä: Kotouttamisohjelman päivitys 2018-2021.

Maahanmuutto

YKn pääsihteeri Guterres esittänyt, että Eurooppa  voisi ottaa enemmän pakolaisia.

Minä esitän, että ei voi.  Euroopan unionin asukastiheys on suurempi kuin esimerkiksi Afrikan.  Mitä tulee entisten alusmaiden asukkaiden asuttamiseen,  Suomella niitä ei ole ole ollut kuten Portugalilla, esimerkiksi Angola.  Pakolaisvirran voisikin ohjata Guterresin kotimaahan. Portugaliin.

Mikä meitä uhkaa - Yle TV1 - juuri nyt!

Terrorismi, väkivalta ja pelko lähestyvät myös Suomea. Nyt heti on kysyttävä, miksi olemme Afganistanissa, Irakissa ja Afrikan Malissa --- kts. Yle Areena ~ http://areena.yle.fi/1-3760148 -

...

TIISTAINA, TOUKOKUUTA 21, 2013!

Nuorison aktiivienergia pitää osata kanavoida innostavasti ja hyödyllisesti!

Suvakit, rasistit ja tolkun ihmiset

Presidenttimme valtionpäivien avajaisissa pitämä puhe on saanut runsaasti huomiota. Puhetta on voittopuoliseti kehuttu loistavaksi, vaikka lähinnä suvakeilta on kuultu vastakkaisiakin mielipiteitä. Puhe hiveli nimenomaan Suomen kansan suurta hiljaista enemmistöä, tolkun kansaa, joka on suu pyöreänä ihmetellyt jo kuukausia, mitä meidän valtaapitävät ovat tekemässä maallemme ja kansallemme.

Pakolaisten uusi reitti Eurooppaan

Sak­san liit­to­kans­le­ri An­ge­la Mer­kel sa­noi kes­ki­viik­ko­na Eu­roo­pan par­la­men­tis­sa pi­tä­mäs­sään pu­hees­saan pa­ko­lai­sil­mi­ös­tä, et­tä pa­ko­lai­set "löy­tä­vät mi­tä us­ko­mat­to­mim­pi­a vaih­to­eh­to­ja", jos EU-mai­den hal­li­tuk­set y­rit­tä­vät sul­ke­a pe­rin­tei­si­ä maa­han­tu­lo­reit­te­jä. Niin se on! Jos yk­si o­vi sul­keu­tuu, niin toi­nen a­va­taan!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä