HannuTuulasvaara Arvioita maailmalta

Mistä pakolaiskriisissä oikeasti on kyse

Tällä hetkellä Suomessa ja koko Euroopassa laajalti ihmetellään pakolaiskriisin syitä ja syntyä ja mitä sille oikein pitäisi tehdä. Ensinnäkin on sanottava, että sana "pakolainen" on jokseenkin väärä puhuttaessa siitä joukosta, joka Eurooppaan on virrannut. Olisi parempi puhua parempaa elistasoa hakevista ja kansainvaellukseen osallistuvista ihmisistä.

Tästä aiheesta kertoo mm. saksalainen professori Gunnar Heinsohn kirjassaan "Pojat ja maailmanvalta, Terrorin rooli kansakuntien nousussa ja tuhossa". Hän on tutkinut vuosikymmenten ajan tieteellisesti sodan demografiaa ja opettaa tästä aiheesta Bremenin yliopistossa, Berliinin turvallisuuspolitiikan akatemiassa ja NATO:n puolustuspolitiikan akatemiassa Roomassa.

Hänen ajattelunsa perustuu ns. "nuorisopullistumaan", jolla tarkoitetaan sitä, että yli 20 % väestöstä on nuorisoa iältään 15 - 24 vuotiaita. Tämä on toteutunut tällä hetkellä Lähi-Idässä ja Afrikassa ja on kasvamassa aina 30 % saakka. Samaan aikaan Euroopassa ja Japanissa vallitsee "vanhuspullistuma".

Nyt tämä nuorisopullistuma näyttäytyy Euroopassa jatkuvana maahanmuuttovirtana enimmäkseen "turvapaikanhakija" statuksella. Tulijat ovat pääasiassa nuoria miehiä, mikä on todella harvinaista sotapakolaisista puhuttaessa. Yleensä sotaa pakoon lähtevät naiset, lapset ja vanhukset. Tämäkin asia kertoo siitä, että kyse ei todellakaan ole sotaa pakenevista , vaan ihan jostain muusta.

Nuorisopullistuman odotetaan kasvavan Afrikassa ja Lähi-Idässä täyteen mittaansa eli 30 %:iin vuoteen 2025 mennessä. Professori Heinsohn arvioi jo vuonna 2003, että jos tämä pullistuma pääsee purkautumaan Eurooppaan, syntyy tästä väistämättä verisiä kahinoita ja EU-valtioden rakenteellinen romahtaminen. Professori käyttää tästä tapahtumasta nimitystä "pahanlaatuinen nuorison demografinen prioriteetti". Siis oleellista on Lähi-Idän ja Afrikan nuorison liian suureksi kasvanut määrä ja sen purkautuminen Eurooppaan. Se on kuin ruutitynnyri jalkojen alla. Se ei kaipaa kuin tulitikun räjäyttääkseen kaiken ympärillään olevan "tuusannuuskaksi".

Historia tuntuu toistavan itseään siitäkin huolimatta, että elämme jo 21 vuosisadalla. Samoista nuorisopullistumasyistä kristityt espanjalaiset ja englantilaiset valloittivat Etelä-Amerikan ja Afrikan keskiajalla ja surmasivat ja käännyttivät valtavan määrän ihmisiä. Sama toistui viime vuosisadalla Marxilaisen vallankumouksen muodossa Venäjällä, Hitlerin Saksassa ja Maon Kiinassa. Näyttää siltä, ettei ihmiskunta ole oppinut mitään.

Jos nuorten miesten kansainvaelluksen annetaan jatkua vapaasti Eurooppaan, voi tänne tulla seuraavan 30 vuoden aikana varsin realistisesti arvioiden 250 miljoonaa elintasopakolaista. Tämä riittää nielaisemaan Euroopan siinä muodossa, kuin me sen nyt tunnemme. Ampumatta laukaustakaan Eurooppa joutuu antautumaan islamistien hallintaan juuri niin, kuin ISIS sitä tällä hetkellä julistaa. Antautuminen johtuu pääosin siitä, ettei veteraani-ikäiset kanta-asukkaat heikkoine armeijoineen kykene vastustamaan ylivoimaista ja vihastunutta Lähi-Idän ja Afrikan nuorisojoukkoa.

Monet aavistavat tulevaisuuden, koska Euroopasta paetaan jo nyt runsain joukoin Australiaan, Kanadaan ja Uuteen Seelantiin. Pelkästään Saksasta lähtee vuosittain 150.000 henkilöä vähin äänin siirtolaisiksi. Lähtijät ovat pääasiassa korkeasti koulutettuja ja hyvin ansaitsevia ihmisiä, joita ei kiinnosta jäädä seuraamaan Euroopan taantumista ja siitä aiheutuvaa verotaakan kasvua.

Suomessa on tällä hetkellä yhä kiihtyvää keskustelua siitä, miten tähän syntyneeseen kansainvaellukseen tulisi suhtautua. Toiset eivät vielä näe, mistä on kyse, ja vaativat avoimia rajoja ja avunantoa. Toiset vaativat välitöntä rajojen sukemista. Kuitenkin jopa moraalisinkin ihminen joutuu myöntämään ennemmin tai myöhemmin rajojen kiinnipistämisen tarpeellisuuden ymmärtäessään, mistä pakolaistulvassa on perimmiltään kyse. Jos emme välitä siitä, että yhteiskuntarakenteemme romahtavat ja elintasomme putoaa murto-osaan tämänhetkisestä, niin siinä tapauksessa rajat voidaan pitää auki. Jos taas haluamme säilyttää elintasomme ja yhteiskuntamuotomme, rajat on suljettava. Vain valikoitua, työperäistä maahanmuuttoa voidaan sallia erittäin kontrolloidusti.

Valinta on tehtävä juuri nyt. Tunnumme olevan jo nykyisten 32.000 pakolaisen takia aika liemessä. Mitä silloin tapahtuu, kun niitä on yhtäkkiä miljoona maassamme. Kaikki teitävät, että nykymuotoista Suomea ei sitten enää ole. Elintaso on romahtanut ja yhteiskuntarakenteet ovat murtuneet. Tätä tuskin kukaan suomalaisista haluaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat